Over Vitality

Simply vital

Missie

Wij helpen ondernemers naar een vitaler leven en daarmee helpen wij ook persoonlijke doelen te behalen. We zien dat een gezond leven tegenwoordig moeilijk gemaakt wordt. Er zijn talloze snelle manier naar een gezond gewicht, maar op de lange termijn allemaal niet vol te houden. Wij staan ervoor om er op een eenvoudige manier naar te kijken, niet van alles door elkaar doen, geen moeilijke diëten of ingewikkelde theorieën, wel je huidige levensstijl stap voor stap verbeteren. Zodat jij daardoor je doelen behaald en er ook een leven lang plezier van kan hebben!


SIMPLY VITAL

Ons team

Bryan

Eigenaar/ Coach

Bryan, een Brabantse jongen, is al vanaf zijn vijfde gepassioneerd over ijshockey. Zijn talent en werkethiek brengen hem naar internationale competities, maar hij kiest bewust voor de Tilburg Trappers boven kansen in Florida. Zijn leven neemt een nieuwe wending wanneer hij geïnspireerd raakt door zijn personal trainer, Ivy van den Heuvel, en besluit om van sport en gezondheid zijn beroep te maken. Met passie en toewijding richt hij zijn eigen bedrijf op.

Niké

Coach

Niké, een sportieve moeder van twee, begrijpt de impact van sociale media op zelfbeeld. Ze wil anderen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Door haar werk ziet ze mensen groeien en gelooft ze dat iedereen meer kan dan ze denken. Ze moedigt anderen aan om de drempel van de sportschool over te stappen, omdat dit fysiek en mentaal grote sprongen vooruit kan betekenen. 

Mario

Coach

Mario, ook wel de Popeye van de powerlifting genoemd, combineert zijn werk als personal trainer met een studie fysiotherapie en zijn eigen sportcarrière. Hij staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen, en gelooft sterk in het belang van elkaar begrijpen voor leefstijlverandering. Als technische allesweter benadert hij elke oefening met aandacht voor elk detail, om het maximale uit elke training te halen. Met een druk schema beseft hij dat morgen weer een nieuwe kans biedt.

Diaz

Coach

Diaz is één woord: leergierig. Als gedreven powerlifter verdiept hij zich in alles wat bijdraagt aan optimaal trainingsresultaat, en zijn aanpak is altijd goed onderbouwd door zijn kennis van wetenschap. Hij studeert Fysiotherapie om zijn begrip van anatomie en fysiologie verder te vergroten. Diaz blijft zichzelf uitdagen en verrassen, en zijn passie ligt in het begeleiden van anderen om te groeien. In zijn vrije tijd geniet hij van een gezonde balans, te vinden op terrassen of bij festivals.Vraag je gratis proefles aan

Onze diensten

Personal training

Personal training, met je eigen coach aan de slag. Alleen of samen met een vriend of vriendin.

Small group training

Trainen onder begeleiding in een groep van maximaal 6 personen. Elke week een nieuwe training voor elk niveau.

bedrijfsfitness

Fitte werknemers zorgt voor meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wat anderen over ons zeggen

Altijd goed bezig, die Bryan. Hij neemt mij al twee jaar iedere week onder handen. Met voedingsschema's, metingen en afwisselende trainingen waarin hij je achter de broek aanzit en tegelijk tot in de details op de techniek let. Aanrader wat mij betreft.
Marc Nellissen - Lid van Vitality

Heel blij met de personal training iedere week. Je wordt tot het uiterste gepusht maar het is ook heel gezellig. Dat maakt het een fijne combinatie!

Lilly Vloet - Lid van Vitality
Bryan is een super fijne, vriendelijke coach die de tijd voor je neemt en laagdrempelig te benaderen is bij eventuele vragen of overleg. Hij heeft me ontzettend fijn geholpen

Tess van Eerd - Lid van Vitality