Fitter en productiever worden?

Met een personal coach gaat dat je zeker lukken!

PLan je gratis proefles

Fitter worden

Als dit dadelijk achter de rug is krijg ik het rustiger en ga ik wat aan mijn gezondheid doen. Zegt elke drukke ondernemer die een paar kilo te zwaar weegt. Maar heb je het ooit meegemaakt dat het dan ook echt rustig wordt? Of komt dan gewoon weer het volgende waar je het druk mee gaat hebben?


Ben je de ondernemer die altijd druk is? En wel weet dat er iets moet gebeuren aan je gezondheid, maar dat daar geen tijd voor is?


Door met een personal trainer van Vitality aan de slag te gaan hoef je geen drastische maatregelen te nemen om vitaler te worden. Laten we eerst maar een kijken waar het goed gaat en waar er wat veranderd moet worden, daarna kunnen we die veranderingen een voor een gaan toepassen. Stap voor stap naar een gezonder gewicht en een vitaler leven! Wij helpen je graag om dit te behalen, en te behouden! SIMPLY VITAL

Fitter en productiever

Ga voor resultaat! Met een personal coach heb je een stok achter de deur waar je op terug kan vallen als dit nodig is. Samen gaan we werken naar jouw doelen. Op een verantwoorde en leuke manier. Zonder je uit te hongeren of allerlei moeilijke theorieën toe te passen. 

Gratis proefles


Waarom Vitality

Unieke begeleiding

Wij bieden naast persoonlijke hulp een sterke en korte cursus aan over de basis van een gezond leven. Samen met je coach ga je dit toepassen in jouw levensstijl, op een manier die past bij jou.


Niet kapot, wel fit

Wij houden ons niet bezig met jou afbeulen, wij vinden dat een training de juiste intensiteit moet hebben voor jou. Een waar je goed van kan herstellen en beter wordt. Dat is waar voor training bedoeld is.

fit en genieten

Genieten van je leven terwijl je die verbeterd, het kan! Wij staan ervoor dat je jouw levensstijl moet verbeteren om resultaat te halen. Daar horen ook sociale gelegenheden bij. Blijf dit dus ook vooral doen!

Tijdens mijn herstel van een burn-out wilde ik ook weer lekker in mijn lichaam voelen! ik was het type  wat een abonnement afsloot bij een sportschool maar nooit ging omdat ze er niks van begreep en de stap niet durfde te zetten. Heb het besluit genomen om Bryan in te schakelen. Bryan heeft mij geleerd hoe ik al die gekke apparaten moet bedienen en hoe ik het bourgondische leven kan combineren met een gezond leven. Bryan is een topper, hij begeleid met humor en kennis dit is een fijne combinatie als nieuweling 😉 Dankzij Bryan ben ik afgevallen en heb ik een gezonde levensstijl opgebouwd, Thanks! Raad het iedereen aan, heb geleerd dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen en als je het niet weet is Bryan een fijne trainer!

Yessica Boers - Lid van Vitality