ONze diensten

De manieren waarop wij je helpen fitter te worden

Personal training

Personal training voor ondernemers die fitter en productiever willen worden. Samen met je eigen coach op weg naar een betere versie van jezelf. Dit kan in de vorm van 1-op-1 of in een duo vorm samen met een vriend, vriendin of mede ondernemer. Zet vandaag nog de eerste stap en plan een proefles.

Small Group training

Small group training in Schijndel, train in een groepje van maximaal 6 personen. Werk aan je algehele vitaliteit en aan je doelen. In deze trainingen komt alles terug, zowel kracht als conditioneel. Ze zijn ingedeeld dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Elke week een nieuwe training! Plan een gratis proefles!

Bedrijfsfitness

Fitte werknemers zijn productieve werknemers. Het kan je bedrijf ook helpen door een stukje teambuilding en het verminderd ziekteverzuim. Hierin zijn verschillende mogelijken, van small group training tot personal training. Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Wat andere over ons zeggen

FIJNE COACH EN BEGRIPVOL NAAR DE DYNAMIEK DIE IK ALS ONDERNEMER AF EN TOE MEENEEM NAAR DE TRAINING. BRYAN IS EEN JONGE GAST ,MAAR AL FLINK VOLWASSEN IN ZIJN JOB ALS PT. IK HEB ALTIJD WEER ZIN IN DE VOLGENDE TRAINING!

Koen Albers - Lid van Vitality

HEEL BLIJ MET DE PERSONAL TRAINING IEDERE WEEK. JE WORDT TOT HET UITERSTE GEPUSHT, MAAR HET IS OOK HEEL GEZELLIG. DAT MAAKT HET EEN FIJNE COMBINATIE!

Lilly Vloet - Lid van Vitality

ALTIJD GOED BEZIG, DIE BRYAN. HIJ NEEMT MIJ AL TWEE JAAR IEDERE WEEK ONDER HANDEN. MET VOEDINGSSCHEMA'S, METINGEN EN AFWISSELENDE TRAININGEN WAARIN HIJ JE ACHTER DE BROEK AANZIT EN TEGELIJK TOT IN DE DETAILS OP DE TECHNIEK LET. AANRADER WAT MIJ BETREFT.

Tess van Eerd - Lid van Vitality